Inloggen

Luchtdichtheid woning

Luchtdicht woning

Bent u op zoek naar een bedrijf met ervaring en expertise met betrekking tot luchtdicht bouwen? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt terecht in onze webshop voor hoogwaardige bevestigingsmaterialen. Wij leveren onder andere aan aannemers, bouwbedrijven en installateurs. Daarnaast ondersteunen wij bedrijven bij het luchtdicht bouwen met intensieve begeleiding en/of adviezen. Luchtdicht bouwkan erg complex en daarom haalt u met ons de juiste expertise in huis.

Luchtdichtheid woningen

Bij luchtdicht bouwen wordt de focus gelegd op het dichten van kieren en naden in een woning. Hiermee worden ongecontroleerde luchtstromen worden voorkomen. Het is in de eerste plaats relevant voor het bouwproces, maar ook voor de huidige BENG-berekeningen. U kunt ons in de eerste plaats inschakelen om te controleren of alle elementen ook echt luchtdicht zijn. Daarnaast is het mogelijk om onze experts in te huren tijdens uw project. Dan lopen we het gehele project mee en we gaan ook echt de steiger op als controleur of applicateur. Hiervoor hebben wij een speciaal stappenplan opgesteld. Met onze hulp en begeleiding hoeft u zich over de luchtdichtheid van woningen geen zorgen meer te maken.

Luchtdichtheid nieuwbouw woning

De luchtdichtheid bij een nieuwbouw woning is relevant om meerdere redenen. In de eerste plaats is het milieuvriendelijk, want luchtdichte woningen verbruiken minder energie. Kleine kieren in woningen kunnen al resulteren in veel warmteverlies en dit voorkomt u met luchtdicht bouwen. Ook tocht en fijnstof kunnen met kieren gemakkelijker de woning binnenkomen en dat is nadelig voor mensen met een kwetsbare gezondheid. U kunt ons inschakelen voor advies of volledige ondersteuning. Op onze website vindt u meer informatie, neem contact met ons op als u nog vragen heeft of vraag een vrijblijvende offerte aan.Bekijk alle producten

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen