Inloggen

over multifast

Onze missie is het behalen van het perfecte eindresultaat! Vanaf 1985 zijn wij al op de markt aanwezig met bevestigingsmaterialen voor aannemers- en timmerbedrijven, installateurs, loodgieters, kunststof kozijnen dealers en meer. Anno 2020 zijn wij door kennis en innovatie jouw perfecte bouwpartner.


Persoonlijk, open en flexibel

Klanten noemen ons persoonlijk, open en flexibel. We werken met korte lijntjes en in de samenwerking voel je dat je de beschikking hebt tot een compleet team dat met je meedenkt en de aanvulling biedt die jij nodig hebt. 

Begrip voor onze klant

Wij vinden het belangrijk om op zoek te gaan naar de beste oplossing die past in een specifieke situatie. Zo maken wij jouw doel die van ons.


Kwaliteit loont

Luchtdicht bouwen is een belangrijke factor in energiezuinig bouwen. De juiste luchtdichting betekent een verhoogde bouwkwaliteit, meer comfort en een lager energieverbruik door ongecontroleerde ventilatie te stoppen.

Kennis en kunde

Luchtdicht bouwen vergt kennis en kunde. Met voortijdige begeleiding, exclusieve producten, tussentijdse controles én eindmetingen, zorgen we samen voor het juiste resultaat. Omdat we zeker willen zijn van de behaalde waardes en kwaliteit van de luchtdichting maken dat aantoonbaar door middel van een blowerdoortest. 

Door jarenlange ervaring en constante investering in onze medewerkers vind je bij Multifast enorm veel kennis en kunde. Ons team staat altijd voor je klaar voor vakkundig advies.

Trots op onze medewerkers


 

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen