Inloggen

Hoe luchtdicht bouwen

Hoe luchtdicht bouwen?

Voor duurzame en energiezuinige woningen en panden, kunt u het beste luchtdicht bouwen. Is voor u echter de vraag hoe luchtdicht bouwen? Dan kunt u ons als expert inschakelen. Al sinds 1985 zijn wij actief in het luchtdicht bouwen van panden en woning en hebben hierdoor veel ervaring opgedaan. Daarnaast hebben wij een webshop waar u terecht kunt voor hoogwaardige bevestigingsmaterialen inzake luchtdicht bouwen. Verder staan wij met advies en training klaar om u tijdens uw projecten te begeleiden totdat uw pand of woning daadwerkelijk luchtdicht wordt opgeleverd.

Hoe woning luchtdicht bouwen?

Hoe een woning luchtdicht bouwen? Dit wordt gedaan door verschillende luchtdichte elementen tijdens het bouwproces aan elkaar te koppelen. Het is een erg belangrijk aspect in het bouwproces en ook voor de huidige BENG-berekeningen. Heeft uzelf veel vertrouwen dat u luchtdicht kunt bouwen? Schakel ons achteraf in voor een inspectieronde. Daarnaast is het mogelijk om onze experts tijdens het gehele bouwtraject mee te laten lopen, zodat u zeker bent van een luchtdichte afwerking. Hiervoor hebben wij een effectief stappenplan ontwikkeld, waarbij wij u begeleiden vanaf de tekentafel tot de eindcontrole door middel van een blowerdoortest.

Hoe moet je luchtdicht bouwen?

Vraagt u zich nog af wat de voordelen van luchtdicht bouwen zijn? U verbruikt in de eerste plaats veel minder energie als een pand of woning luchtdicht is gebouwd. Er gaat immers geen warmte verloren door kieren en gaten. Daarmee besparen eigenaars flink wat geld en tegelijkertijd dragen ze bij aan een beter milieu. Daarnaast brengt het gezondheidsvoordelen met zich mee. Er komt namelijk geen tocht en fijnstof een pand binnen. Hoe moet je luchtdicht bouwen? Multifast is de expert. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van luchtdicht bouwen.Bekijk alle producten

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen