Inloggen

Luchtdicht bouwen cursus

Luchtdicht bouwen cursus

Heeft u behoefte aan een luchtdicht bouwen cursus voor uw medewerkers? Dan kunt u Multifast terecht. Wij zijn immers al jaren actief in de branche en hebben veel ervaring met luchtdicht bouwen. Omdat luchtdicht bouwen steeds vaker wordt gevraagd en hiervoor bepaalde expertise nodig is, doet u er goed aan om uw medewerkers naar een luchtdicht bouwen cursus te sturen. Naast het aanbieden van cursussen, doen wij veel meer. In onze webshop vindt u alle producten die u nodig heeft om luchtdicht te bouwen en daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies en begeleiding bij het luchtdicht bouwen.

Luchtdicht bouwen cursussen

Bij ons kunt u terecht voor luchtdicht bouwen cursussen. We hebben al cursussen aan verschillende vakmensen gegeven, zoals aan bouwvakkers, aannemers en installateurs. De basis van het luchtdicht bouwen, zijn ongewenste kieren en naden dichten. Hierbij worden luchtdichte elementen aan elkaar gekoppeld. Het is zeer relevant voor het bouwproces en de BENG-berekeningen dat het luchtdicht bouwen op de juiste wijze wordt uitgevoerd. U kunt bij ons niet alleen terecht voor cursussen, maar onze controleurs ondersteunen u ook tijdens het project. Tijdens onze luchtdicht bouwen cursussen, wordt exact duidelijk hoe uw medewerkers luchtdicht kunnen bouwen. De cursus is goed om het kennisniveau op te krikken, maar zeker ook zeer nuttig om als aannemer een nieuwe en veel gevraagde expertise te lanceren.

Cursus luchtdicht bouwen

Is een cursus luchtdicht bouwen voor uw medewerkers nodig? Dan kunt u hiervoor terecht bij Multifast. Wij zijn de experts in luchtdicht bouwen. Wij bieden naast onze cursus luchtdicht bouwen een breed palet aan van diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor adviezen over luchtdicht bouwen, maar ook voor volledige begeleiding tijdens uw bouwproject. Wilt u uw medewerkers opgeven voor een cursus luchtdicht bouwen? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk mag dit ook als u onze adviezen of experts nodig heeft voor begeleiding.Bekijk alle producten

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen