Inloggen

Huis luchtdicht maken

Huis luchtdicht maken

Bent u als aannemer of installateur verantwoordelijk voor de oplevering van een woning? Een huis luchtdicht maken is tegenwoordig belangrijker dan ooit, maar vergt wel expertise. Maak dan gebruik van onze kennis en ervaring. Wij ondersteunen u graag bij een huis luchtdicht maken. Onze experts weten exact wat er komt kijken bij het luchtdicht maken van woningen en panden. Al jaren zijn wij een vaste en betrouwbare partner voor aannemers, installateurs en andere vakmensen. Daarnaast bestelt u al uw producten om een huis luchtdicht te maken, gemakkelijk in onze webshop.

Luchtdicht maken huis

Het luchtdicht maken van een huis wordt gedaan door alle ongewenste kieren en naden te dichten. Daarmee worden ongecontroleerde luchtstromen en de daarbij ongewenste gevolgen verholpen. Wij kunnen u op diverse manieren bijstaan. U kunt ons na oplevering een controle laten uitvoeren. Tijdens deze controle gaan wij na of de opgeleverde woning daadwerkelijk luchtdicht is gebouwd. Desgewenst adviseren wij u hoe u de woning nog beter luchtdicht krijgt. Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden tijdens het gehele project. We kijken dan mee vanaf de tekentafel tot en met het eind van het project. Hierbij mag u deskundige adviezen en professionele begeleiding verwachten. We hebben een effectief stappenplan en die is te vinden op onze website. Voor het luchtdicht maken van een huis zit u bij ons dus goed.

Een huis luchtdicht maken

Het is om diverse redenen verstandig om een huis luchtdicht te maken. Vocht, tocht en fijnstof kunnen een woning binnenkomen door de aanwezige kieren en gaten. Dit is ronduit ongezond. Een huis luchtdicht maken is vooral voor mensen met een zwakke gezondheid noodzakelijk. Uiteraard is een luchtdichte woning energie- en kostenbesparend. Heeft u begeleiding of advies nodig bij een huis luchtdicht maken? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op.Bekijk alle producten

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen