Inloggen

Flexfoam

Flexfoam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat hoogwaardige producten verkoopt voor luchtdicht bouwen en verbouwen? Aannemersbedrijven, installateurs en bedrijven die actief zijn in andere branches weten de weg te vinden naar de webshop van Multifast. Een product wat u zeker nodig heeft bij het luchtdicht bouwen, is flexfoam. Flexfoam is een vorm van isolerende schuim op polyurethaan basis. Met een zogenaamde ´pistool´ is het mogelijk om flexfoam professioneel aan te brengen op gaten, kieren en naden en zo voor een luchtdichte afwerking te zorgen.

Flexfoam kopen

In onze webshop kunt u gemakkelijk flexfoam bestellen en gebruiken bij het luchtdicht bouwen. Het is namelijk geschikt voor het afdichten en isoleren van stelruimten. Voor meer informatie over de specificaties van dit product kunt u op de specifieke productpagina kijken. We hebben onze producten handig ingedeeld in verschillende categorieën. Daarnaast vindt u nog veel meer producten in de webshop om gebouwen luchtdicht te maken. Heeft u advies nodig over luchtdicht bouwen of wilt u begeleiding? Ook dan mag u contact met ons opnemen, wij begeleiden u graag.

Flexfoam bestellen

Wilt u flexfoam bestellen of advies bij luchtdicht bouwen? Dan zit u bij ons goed. Met onze jarenlange ervaring en vakkundige kennis zijn wij een bekende speler op de markt. We kunnen u begeleiden tijdens een project, maar we kunnen nadien ook kwaliteitscontroles uitvoeren. We vinden het belangrijk om goede relaties met onze klanten op te bouwen. Dit is niet alleen aangenaam voor het project, maar goede communicatie zorgt ook voor de beste resultaten. Wilt u meer informatie over de producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website.Bekijk alle producten

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen