Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Schuurmaterialen

Schuurmaterialen

Schuurmaterialen kopen

Schuurmaterialen voor alle toepassingen

Ook bij het schuren geldt dat nauwkeurigheid van cruciaal belang is. Naast een kritisch oog wilt u daarom kunnen vertrouwen op betrouwbare schuurmaterialen. Materialen die zorgen voor een duurzaam en feilloos eindresultaat. Materialen die zorgen voor het verschil in de vorm van beduidend betere schuurresultaten. De materialen van Multifast voldoen aan de moderne standaarden en zijn handmatig getest. Dankzij onze hoogwaardige materialen zorgt u voortaan voor nog betere afnamewaarden en ruwdieptewaarden, en reduceert u het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel tot een minimum. Ga voor een foutloos resultaat en een langere levensduur. Kies voor de schuurmaterialen van Multifast. 

» Heeft u vragen over onze schuurmaterialen of over andere producten? Neem gerust contact met ons op via ons e-mailadres of telefoonnummer. 

Profiteer van onze inkoopvoordelen

Bij Multifast profiteert u dubbelop van financiële voordelen. Allereerst zorgen onze materialen voor verminderde schuurtijden en daarom voor een besparing van zowel tijd als geld. Daarnaast hebben we dankzij onze 30-jarige ervaring in de bouwsector aantrekkelijke inkoopvoordelen weten op te bouwen. U als bouwondernemer profiteert hiervan door lagere prijzen te betalen voor al uw bouwproducten. Binnen onze webwinkel vindt u daarom een even uitgebreid als voordelig assortiment aan schuurmaterialen. Bestellen voor 14:00 betekent de volgende werkdag al beschikken over uw aankoop en als uw bestelling boven de 100 euro ligt zorgen we bovendien voor een gratis levering. Daarnaast kunt u ook altijd rekenen op een kritische blik en een persoonlijke dienstverlening. Welkom bij Multifast!