Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Doorslijpschijven

Doorslijpschijven

Doorslijpschijven kopen

Minimale inspanning, maximaal resultaat

Besparen op de aanschaf van uw doorslijpschijven? Winkel eenvoudig online en koop uw producten voor de kleine en grote klus. De doorslijpschijven van Multifast voldoen aan de zwaarste eisen binnen de industrie, waardoor u niet alleen gaat voor een betaalbare oplossing, maar ook voor een zeker en duurzaam eindresultaat. Ga voor een minimale krachtsinspanning, maar een maximaal resultaat. Onze doorslijpschijven snijden razendsnel door het materiaal en besparen u zowel tijd, geld, als energie. Alle producten die we in ons assortiment hebben opgenomen zijn met vergaande zorg geselecteerd en garanderen een perfect eindresultaat. 

» U weet al welke producten u wilt aanschaffen voor uw bouwklus? We nodigen u uit om snel verder te kijken in ons productaanbod. 

Lage prijzen, hoge deskundigheid

Dankzij de meer dan 30 jaar ervaring weten we precies wat u als kritische bouwondernemer verstaat onder een kwalitatief hoogwaardig product. Dit doen we door tegelijkertijd voor schappelijke prijzen te zorgen. Ook dat hebben we in de laatste 30 jaar weten te bewerkstelligen. Profiteer daarom mee van onze speciale inkoopvoordelen en koop in tegen groothandelsprijzen. U kunt bij ons winkelen tegen lage prijzen, maar een beroep doen op hoog vakmanschap. Al onze medewerkers beschikken over vergaande kennis over onze producten en diens toepassingsmogelijkheden. Bij uw bestelling geniet u bovendien van een snelle levering en uitstekende voorwaarden. Als u voor 14:00 bestelt, dan liggen uw doorslijpschijven de volgende werkdag op uw deurmat en bestellingen boven de 100 euro worden gratis geleverd.