Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

 

Boren

Boren

Boren kopen

Kies voor kwaliteit

Bij al uw bouwprojecten heeft u ongetwijfeld een boor nodig. Boren kopen behoort daarom tot één van de belangrijke bedrijfsactiviteiten. Belangrijk omdat u bij de aanschaf van een boor nog lang vooruit wilt. U gaat voor een kwalitatief en duurzaam product. Elke bouwklus vraagt echter om een ander type boor. Multifast biedt daarom de keuze uit een breed assortiment van boren in verschillende diktes, lengtes en materialen. Niet alleen vergt elke ondergrond een andere boor, ook is de kwaliteit van de boor belangrijk. Onze productexperts letten op beide en houden daarnaast van schappelijke prijzen. Met meer dan 30 jaar in het vak hebben we inkoopvoordelen weten op te bouwen die we graag met u delen.

» Breng uw bouwprojecten naar een goed einde en winkel in de webshop van Multifast. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

Alle soorten en maten

De voordelen van online boren kopen bij Multifast beperken zich niet tot het gemak van eenvoudig thuis winkelen. Vanwege het online bestellen en onze groothandelsprijzen betaalt u minder, terwijl u altijd een beroep kan doen op meer dan 30 jaar aan expertise. Al sinds 1985 helpen we onze klanten met hun bouwklussen. Hierdoor weten we alles over onze producten en de toepasbaarheden. We maken het u graag zo eenvoudig mogelijk. Voor, tijdens en na het bestellen. Winkel daarom in een overzichtelijke webshop en reken op gunstige voorwaarden zoals een snelle levering en een gratis levering boven de 100 euro. Meteen uw boren kopen? Als u voor 14:00 bestelt heeft u uw bestelling de volgende werkdag al binnen!