Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Verspanend Gereedschap

Ga voor kwaliteitsgereedschappen

Wilt u kunnen kiezen uit kwaliteitsgereedschappen die exclusief voor de verspaning bedoeld zijn? Voor elke toepassing heeft Multifast de perfecte oplossing in huis. Met een gevarieerd aanbod van kwalitatief hoogwaardige verspanende gereedschappen laten we u graag kiezen uit een breed assortiment. Draaien, boren, frezen, steken, kotteren, opspannen; bij Multifast heeft u voor elke klus een ruim assortiment aan innovatieve producten tot uw beschikking. Producten die gekenmerkt worden door een eenvoudige toepasbaarheid en een hoge betrouwbaarheid. Multifast is uw specialist voor de verspaning, van de machinespindel tot het machinebed. Ons team heet u daarom van harte welkom in onze uitgebreide online shop. 

» Al uw verspanende gereedschappen onder één dak kunnen aanschaffen? Bekijk snel ons ruime assortiment. Of neem contact met ons op via onze website of telefoonnummer.


 

Uw specialist voor de verspaning

Kies uit een diep productaanbod van artikelen zoals houtbewerkingsartikelen, doorslijpschijven, boren, zaagbladen en schuurmaterialen. Al onze verspanende gereedschappen worden gekenmerkt door aantrekkelijke groothandelsprijzen en een lange gebruiksduur. Dankzij onze ervaring van meer dan 30 jaar zijn we in staat om goedkoper in te kopen dan andere aanbieders en herkennen we kwalitatief goede producten. Om te beginnen met winkelen klikt u op het door u gewenste product dat altijd voorzien is van handige productinformatie. Als u voor 14:00 bestelt zorgt Multifast ervoor dat u de volgende dag kunt beschikken over uw gereedschappen. Bij bestellingen boven de €100 hoeft u bovendien niets te betalen voor de verzending. Deskundig, eenvoudig, en goedkoop. Welkom bij Multifast.