Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik als nieuwe klant inloggen op uw website? 

Rechtsboven klikt u op "aanmelden" en hier vult u uw gegevens in. Hierna bent u ingelogd en zult u een bevestiging ontvangen in uw mailbox. 


Ik ben al klant, maar ik heb nog geen logingegevens.

Belangrijk voor u is dat u uw persoonlijke prijzen kunt zien na inloggen. Het beste is dan ook om contact op te nemen via bijvoorbeeld het contactformulier, dan sturen wij uw logingegevens naar uw emailadres. 


De bestelling is geplaatst, wanneer kan ik het verwachten? 

De website geeft aan of de artikelen op voorraad liggen. De artikelen die voorradig zijn worden, indien u voor 14:00 heeft besteld, de dezelfde werkdag nog door ons verzonden. Bestellingen na 14:00 zullen de eerstvolgende werkdag worden verzonden. Kijk hier voor meer informatie over bestellen en leveren.

Wij werken op een bouwplaats welke lastig te bereiken is. Kunt u ook hier afleveren?

Dat is geen enkel probleem. Indien u duidelijk aangeeft welk adres, bepaalde kenmerken en uw mobiele nummer doorgeeft dan zorgen wij dat de chauffeur alle informatie heeft. Zodra hij arriveert kan hij u bellen.


Ik heb persoonlijk advies nodig, kan er iemand langskomen?

Zeker! Wij hebben over het gehele land onze vertegenwoordigers voor uw klaar staan. Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij zorgen dat u spoedig wordt gebeld voor een afspraak. Onze vertegenwoordigers hebben jarenlange ervaring met Multifast producten en kunnen u van een goed advies voorzien. 

 

 

(deze pagina wordt aangevuld n.a.v. uw vragen)