Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Multifast Holland BV


Bevestigen is onze professie

Kwaliteit loont

Al vanaf 1985 zijn wij op de markt aanwezig op het gebied van hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten met als doelgroep aannemers- en timmerbedrijven, installateurs, loodgieters, kunststof kozijnen dealers en meer. Wij hebben continue aandacht voor innovaties binnen onze markt. Op deze manier vindt u bij ons altijd de nieuwste en de beste producten en bieden wij u de juiste oplossing voor elk specifiek probleem.

Begrip voor onze klant

Een persoonlijke relatie tussen klant en bedrijf staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Een team van enthousiaste en goed gemotiveerde medewerkers, waaronder vele van het “eerste uur”, staat dan ook voor u klaar.

Expert in ons vak

Door constante investering in onze medewerkers en jarenlange ervaring beschikken wij over een enorme dosis kennis en kunde. Onze vertegenwoordigers zijn dagelijks onderweg om u bij raad en daad bij te staan en ook onze binnendienst staat altijd voor u klaar voor vakkundig advies.

Korte levertijden

In Heerhugowaard vindt u ons moderne bedrijfspand met grote magazijnruimte, van waaruit de Nederlandse markt wordt bediend. Bijna alle artikelen zijn op voorraad leverbaar dus gegarandeerd snelle levering.

No-nonsense mentaliteit

Al bijna 30 jaar hebben wij laten zien dat wij geen gladde praatjes en vage beloftes verkopen maar staan voor duidelijke afspraken en dito factureringen. Bij ons vindt u de beste producten voor professionals in een goede prijs / kwaliteit verhouding. Probeert u het ook eens met ons!

 

Multifast Holland magazijn