Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Luchtdicht Bouwen

Luchtdicht Bouwen

Multifast en luchtdicht bouwen

Multifast is de exclusieve aanbieder van gerenommeerde fabrikanten en heeft de beste producten en oplossingen in het assortiment voor alle toepassingen in het luchtdicht bouwen. Het assortiment bestaat enerzijds uit innoverende producten voor de lucht- en winddichte plaatsing van uw isolatie; en meer in het bijzonder voor laag energie- en/of passiefbouw. Ook geven wij advies op maat over het gebruik en de toepassing van onze producten. Knowhow, jarenlange ervaring en een focus op service maken Multifast de juiste partner voor luchtdicht bouwen en afdichting. Neem contact met ons op voor een bezoek van onze luchtdicht bouwen specialist. 

Clearopag167 is een hoog volume kleefstof van excelente kwaliteit. Speciaal ontwikkeld voor de lucht- en slagregendichte montage van bouwelementen, zoals kozijnen en dakplaten.

BelgaClima staat voor een sterk uitgebalanceerd en hoogkwalitatief aanbod in luchtdichtsystemen. Denk aan tapes, folies en coats.

Log in om de actuele groothandelprijzen in te zien

Klik hier voor meer info over luchtdicht bouwen

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het belang van luchtdicht bouwen

Stelt u bij de uitvoering van uw projecten luchtdicht bouwen hoog in het vaandel? De voordelen van lichtdicht bouwen zijn uiteenlopend. Dankzij luchtdicht bouwen worden door het dichten van ongewenste kieren en naden de ongecontroleerde luchtstromen voorkomen. Luchtdicht bouwen geldt dan ook als een veel gekozen aanpak voor het naleven van duurzame en energiezuinige projecten. Ook voor het tegengaan van ongewenste vochtige ruimte wordt er steeds vaker gekozen voor deze vorm. Multifast werkt volgens de moderne standaarden en wil het belang van deze aanpak daarom graag benadrukken. Voor de veeleisende ondernemer is luchtdicht bouwen steeds vaker de standaard. 

Voordelig voor het milieu en de portemonnee

U wilt een milieuvriendelijke én voordelige optie? Luchtdichtheid aan de warme kant van de gevelconstructie is cruciaal om te vermijden dat de koude buitenlucht in aanraking komt met de warme en vochtige lucht binnen een woning of bedrijfspand. Het naleven van luchtdicht bouwen bevordert de energiezuinigheid en is onderdeel van het zogenaamde passief bouwen. Een passieve woning of bedrijfspand kent gunstige kenmerken wat betreft de temperatuur en heeft daarnaast een uitstekende kwaliteit binnenlucht. Met als bijkomend voordeel dat er aanzienlijk wordt bespaard om het gebied van de energieverbruik. 

 

» Wilt u meer weten over alle uiteenlopende voordelen? Onze deskundigen vertellen u, met volledige enthousiasme, graag meer over het belang van luchtdicht bouwen.