Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Purschuim

Purschuim

Multifast purschuim

Al vanaf 1985 bedienen wij aannemers- en timmerbedrijven, installateurs, loodgieters, kunststof kozijnen dealers en meer. Bijna alle artikelen zijn op voorraad leverbaar dus gegarandeerd snelle levering. Voor 14.00 besteld, morgen al geleverd! Bovendien verzenden we uw bestellingen vanaf €100 geheel gratis.

Bij Multifast vindt u het beste assortiment purschuim producten voor professionals in een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Veilige en betaalbare purschuim

Wilt u bij het isoleren gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige purschuim? Bij de isolatie van bijvoorbeeld het plafond is het belangrijk dat u gebruik maakt van veilige producten. Als ondernemer staat u voor een kwalitatieve dienstverlening en draagt u zorg voor een veilige oplossing. De keuze voor de juiste purschuim moet daarom vooral een weloverwogen beslissing zijn. Bij het kopen van de meest geschikte purschuim wilt u naast kwaliteit ook gaan voor een betaalbare oplossing. Bij Multifast betaalt u groothandelsprijzen, waardoor u altijd op de meest voordelige oplossing kunt rekenen. Veilig én betaalbaar, al sinds 1985.

Een compleet aanbod purschuim

Bent u op zoek een compleet aanbod aan bouwproducten? Ook producten zoals purschuim ontbreken uiteraard niet in ons assortiment. We bieden hierbij de beste montageschuim aan en aanvullende producten zoals purpistolen en reinigers. Onze producten zijn binnen en buiten toepasbaar en worden gekenmerkt door een vergaand uitzettingsvermogen. Multifast beschikt over een uitgebreide voorraad waardoor u te allen tijden kunt rekenen op een snelle levering. In onze webshop kiest u voor een veilige en eenvoudige oplossing. Dankzij de lage prijzen en uitstekende garantievoorwaarden kunt u rekenen op een totaaloplossing voor al uw bouwprojecten. Bestellingen voor 14:00 worden de volgende werkdag geleverd en als het bedrag boven de €100 ligt betaalt u geen verzendkosten. 

 

» Heeft u vragen over purschuim of over uw bestelling? We hopen graag van u te horen. Kijk tussentijds vooral verder op de productpagina’s voor meer handige informatie.