Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

 

Siliconenkitten (neutraal)

Siliconenkitten (neutraal)

Eenvoudig te verwerken

De siliconenkit van Multifast gebruikt u om verbindingen af te werken, vocht tegen te houden, en voegen en naden te vullen. 

» Kiest u ook voor een feilloos eindresultaat? Shop dan in de uitgebreide webwinkel van Multifast en ga voor een zekere en eenvoudige oplossing. 

Artikelen 11 tot 17 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 11 tot 17 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De siliconenkit van Multifast heeft als voordeel elastisch te zijn en kan daardoor tot zekere hoogte beweging opvangen. Siliconenkitten worden vooral gebruikt bij tegelwerk, zwembaden, vloeren en keukenopstellingen en zijn soepel te verwerken. Bovendien is de siliconenkit vaak in vele kleuren verkrijgbaar en beschikbaar in tubes en kokers. Houd er rekening mee dat de verschillende kitten onderling verschillen in hun doelen. Laat u daarom goed adviseren door één van onze productexperts. Omdat we al sinds 1985 actief zijn kunt u daarbij vertrouwen op jarenlange ervaring en lagere prijzen. Wilt u zien hoeveel u bij Multifast bespaart? Kijk dan snel verder in onze uitgebreide webwinkel.

Een totaaloplossing voor al uw bouwprojecten

Bij Multifast kunt u kiezen uit een breed assortiment dat erop gericht is elke bouwklus zo eenvoudig mogelijk te maken. Naast onze siliconenkitten kunt u daarom ook kiezen voor andere varianten zoals acrylaatkitten en overschilderbare kitten. Daarnaast hebben we een oplossing voor elke bouwklus en kunt u bij ons terecht voor uw verspanende gereedschappen, bouwmaterialen, handgereedschap en tuinproducten. Bij Multifast kunt u terecht voor persoonlijk advies en aantrekkelijke voorwaarden. Zo leveren we tegen lage prijzen, bij bestellingen voor 14:00 al op de volgende werkdag, en bij orders die hoger liggen dan 100 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.