Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Kitten

Kitten

Kit kopen

Kit kopen? Kies uit een ruim assortiment


Wilt u een kit kopen van een meer dan goede kwaliteit? Multifast biedt een ruim assortiment aan siliconenkits, acrylaatkits en overschilderbare kits. Daarbij kunt u rekenen op lage prijzen, dankzij onze aantrekkelijke inkoopprijzen bij onze vaste partners. Hierdoor betaalt u als ondernemer ook minder om uw kit te kopen. Dankzij Multifast kunt u winkelen in een uitgebreide online bouwmarkt die van alle gemakken is voorzien, zoals een eenvoudig bestelproces en een snelle levering. Bovendien zorgen we voor regelmatige aanbiedingen en een gratis levering wanneer uw bestelling boven de 100 euro ligt. Welkom in dé online groothandel voor bouwproducten.

» Meteen begin met uw kit kopen? Kies dan uw kit in onze overzichtelijke webwinkel. Als u vragen heeft over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.


Vertrouwen op 30 jaar ervaring


Al sinds 1985 bedienen we de Nederlandse bouwmarkt. In de laatste 30 jaren hebben we aan aan zowel productexpertise als sterke relaties gewonnen. U profiteert hiervan doordat u kunt rekenen op advies van experts die hun vak verstaan. We kennen onze producten als geen ander en hebben het assortiment met evenveel enthousiasme als voorzichtigheid samengesteld. Dit betekent dat u kunt kiezen uit oude vertrouwde bouwproducten, maar ook uit nieuwe aanwinsten die aan alle moderne standaarden voldoen. Ook helpen we u graag verder met gericht advies over de toepasbaarheid van onze producten en beantwoorden we al uw vragen. Snel meer weten? Kijk dan op de productpagina’s of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.