Inloggen

Luchtdicht

Luchtdicht

Bent u als aannemersbedrijf op zoek naar een bedrijf met veel ervaring en expertise in het luchtdicht bouwen? Dan kunt u het beste bij ons terecht. Mede door onze ervaring, hebben wij inmiddels een goede reputatie. We houden ons grofweg bezig met een tweetal bedrijfsactiviteiten. Ten eerste door middel van onze uitgebreide webshop. Wij leveren hoogwaardige bevestigingsmaterialen aan installateurs, aannemers- en bouwbedrijven en vakmensen. Daarnaast kunnen wij u voorzien van advies op maat met betrekking tot luchtdicht bouwen.

Luchtdichting

Bij luchtdicht bouwen worden de kieren en naden in een woning of pand gedicht. Hiermee voorkomt u ongecontroleerde luchtstromen. Dit kunt u bewerkstelligen door luchtdichte elementen aan elkaar te koppelen. In de eerste plaats is dit relevant voor het bouwproces zelf, maar ook voor de huidige BENG-berekeningen. Daarom raden we u aan om te laten controleren of alle elementen luchtdicht zijn. We kunnen u op twee verschillende manieren ondersteunen. Zo kunnen wij achteraf een controle uitvoeren, maar het is ook mogelijk dat wij tijdens een project meekijken vanaf de tekentafel. Wij ondersteunen u dan tijdens het gehele project en komen ook letterlijk op de steiger als applicateur of controleur. Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze werkwijze.

Luchtdichting advies

Luchtdicht bouwen kent meerdere voordelen. Omdat het minder tocht in een woning of pand, bespaart u op energie. Klimaat en duurzaamheid zijn tegenwoordig belangrijke thema´s en in dit verband is het relevant dat huizen en panden luchtdicht zijn. Een kleine kier kan namelijk al voor veel warmteverlies zorgen. Luchtdicht bouwen voorkomt ook veel vochtproblemen. Een bouwfysisch juiste opbouw kan bouwschade en vocht voorkomen. Luchtdicht bouwen is bovendien ook goed voor de gezondheid. Fijnstof dringt minder snel binnen en tocht wordt voorkomen. Heeft u luchtdichting advies nodig? Neem dan eens een kijkje op onze website of vraag vrijblijvend een offerte aan.Bekijk alle producten

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen