Inloggen

Luchtdicht maken

Luchtdicht maken

Moet u als aannemer een constructie luchtdicht maken? Het luchtdicht bouwen vergt de nodige expertise en daarom kunt u een beroep op ons doen. Wij zijn al sinds 1985 actief met het luchtdicht maken van woningen en panden en hanteren hierbij de laatste technieken. Onze bedrijfsactiviteiten zijn in te delen in twee verschillende onderdelen. In de eerste plaats houden wij ons bezig met het verkopen van bevestigingsmaterialen. In onze webshop vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende producten. Daarnaast begeleiden wij bedrijven bij het luchtdicht bouwen, zodat u luchtdicht bouwt volgens de laatste regelgeving en eisen.

Hoe luchtdicht maken?

Het luchtdicht maken van woningen en panden, wordt gedaan door middel van luchtdichte elementen. Deze elementen worden tijdens het bouwen aan elkaar te gekoppeld. Dit kan best complex zijn, maar gelukkig hebben wij ervaring. Het is namelijk een zeer relevant onderdeel van het bouwproces en ook voor de huidige BENG-berekeningen. U kunt ons achteraf inschakelen voor een controle of alle elementen luchtdicht zijn gebouwd. Daarnaast is volledige begeleiding door onze experts mogelijk tijdens de duur van het project. Onze controleurs gaan dan letterlijk mee de steiger op. We werken aan de hand van een effectief stappenplan, die u op onze website kunt raadplegen.

Waarom luchtdicht bouwen?

Met luchtdicht bouwen draagt u bij aan een beter klimaat. Woningen en panden die luchtdicht zijn gebouwd, verbruiken aanzienlijk minder energie. Niet alleen bespaart u veel energie, op termijn kunnen bezitters van de woningen of panden hiermee geld besparen. Daarnaast kent luchtdicht bouwen ook nog gezondheidsvoordelen. Er komt namelijk geen tocht en fijnstof meer in de woning. Wilt u graag een expert inschakelen bij luchtdicht bouwen? Neem dan contact met ons op en laat u uitgebreid voorlichten over onze dienstverlening. Via onze website is het ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.Bekijk alle producten

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen