Inloggen

Luchtdicht maken woning

Luchtdicht maken woning

Een woning bouwen kunt u als aannemersbedrijf wel, het luchtdicht maken van een woning is een complexer verhaal. Om die reden ondersteunen wij graag bouwbedrijven, installateurs en andere bedrijven bij het luchtdicht bouwen. Inmiddels hebben wij meer dan 35 jaar ervaring binnen deze branche en hebben dan ook een goede reputatie verworven. We kunnen u overigens niet alleen ondersteunen bij het luchtdicht bouwen. U kunt bij ons ook terecht voor verschillende bevestigingsmaterialen. Op onze website vindt u de verschillende producten overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën.

Woning luchtdicht maken

Een woning luchtdicht maken houdt in, dat alle ongewenste naden en kieren gedicht moeten worden. Dit wordt gedaan door luchtdichte elementen aan elkaar te koppelen. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en daarom kunt u onze hulp inschakelen. Een woning luchtdicht maken wordt om meerdere redenen aanbevolen. In de eerste plaats is dit goed voor de algehele duurzaamheid. Een woning verbruikt dan minder energie. Dit is gunstig in verband met energiebesparing, maar zeker ook omdat dit voor de gebruikers goedkoper is. Tegelijkertijd is het ook beter voor de gezondheid. U heeft in de woning dan niet meer te maken met tocht en fijnstof.

Het luchtdicht maken van een woning

Wij kunnen u op twee manieren helpen bij het luchtdicht maken van een woning. In de eerste plaats kunnen wij achteraf een controle uitvoeren. Op basis van deze controle geven wij gepaste adviezen. Daarnaast is volledige ondersteuning tijdens het gehele project mogelijk. Onze experts kijken dan mee vanaf de tekentafel en begeleiden stap voor stap tijdens het project. Ze komen letterlijk op de steiger als controleur. Wilt u weten wat de precieze kosten zijn? Dan raden we u aan onze om onze website eens te bekijken of om contact met ons op te nemen. Uiteraard mag u ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.Bekijk alle producten

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen