Inloggen

Luchtdicht bouwen specialist

Luchtdicht bouwen specialist

Zoekt u een luchtdicht bouwen specialist? Dan is Multifast graag uw partner. Als luchtdicht bouwen specialist zijn wij al jaren ervaren in deze branche en kunt u nu gebruikmaken van onze expertise. Onze bedrijfsactiviteiten bestaan uit twee onderdelen. In de eerste plaats houden wij ons bezig met het geven van advies aan en ondersteuning van bedrijven die luchtdicht willen bouwen. Daarnaast hebben we ook een webshop met een uitgebreid aanbod producten. Hier kunt u terecht als u als professional producten nodig heeft voor het luchtdicht bouwen.

Luchtdicht bouwen specialisten

Voor het luchtdicht bouwen staan de specialisten van Multifast altijd voor u klaar. Luchtdicht bouwen houdt in dat alle ongewenste naden en kieren worden gedicht. Zo kunnen ongecontroleerde luchtstromen voorkomen worden en dat is een fijn uitgangspunt. Luchtdicht bouwen is een belangrijk aspect binnen het bouwproces en het is ook relevant voor de BENG-berekeningen. U kunt na oplevering van uw bouwproject door ons laten controleren of alle elementen daadwerkelijk luchtdicht zijn. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen tijdens het gehele project. We kijken dan mee vanaf de tekentafel, begeleiden u tijdens het traject en voeren een laatste eindcontrole uit.

Specialist luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen is in de eerste plaats goed voor de constructie. Vocht wordt namelijk geremd en er waait geen tocht meer door de kieren en openingen. Luchtdicht bouwen is ook nog eens bijzonder goed voor de gezondheid. Er dringt dan namelijk geen fijnstof de woning of het pand binnen. Daarnaast bespaart u geld met een luchtdicht pand, want u geniet van een enorme energiebesparing. Zoekt u een specialist luchtdicht bouwen? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over luchtdicht bouwen of over onze dienstverlening.Bekijk alle producten

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen