Inloggen

Luchtdicht bouwen kozijnen

Luchtdicht bouwen kozijnen

Zoekt u een expert die ervaring heeft met luchtdicht bouwen van kozijnen? Omdat volledig luchtdicht bouwen van kozijnen complex kan zijn, is het mogelijk om onze expertise in te schakelen. We werken voor verschillende vakmensen. Daarbij kunt u denken aan aannemers, installateurs en professionals die met bouwprojecten van doen hebben. We hebben veel ervaring en weten u te voorzien van de juiste kennis omtrent het luchtdicht bouwen van kozijnen. Naast advies en ondersteuning bent u welkom in onze webshop. Hier vindt u ons assortiment met hoogwaardige bevestigingsmaterialen om luchtdicht bouwen mogelijk te maken.

Kozijnen luchtdicht bouwen

Kozijnen luchtdicht bouwen kan best ingewikkeld zijn en daarom is het inschakelen van enige ondersteuning verstandig. Luchtdicht bouwen houdt in dat alle kieren en naden in een pand of woning worden gedicht. Daarmee worden ongecontroleerde luchtstromen voorkomen. Het is relevant voor zowel het bouwproces als de BENG-berekeningen. Wij kunnen in de eerste plaats een controle uitvoeren nadat er al gebouwd is. Dan geven we advies en daarmee kunt u vervolgens gepaste actie ondernemen. We kunnen u echter ook begeleiden met het gehele project, beginnend vanaf de tekentafel. Stap voor stap begeleiden wij u tot de eindcontrole. Onze ervaren controleurs gaan dan letterlijk mee de steiger op. Op onze website geven wij informatie over de verschillende stappen van luchtdicht bouwen.

Waarom kozijnen luchtdicht bouwen?

Waarom moet u kozijnen luchtdicht bouwen? Daar zijn verschillende redenen voor te geven. Eigenaren van een pand of woning profiteren hiermee van een flinke energiebesparing. Met luchtdicht bouwen blijft de warmte namelijk binnen. Daarnaast past energiebesparing helemaal in de huidige discussie over duurzaam bouwen. Ook is het goed voor gezondheid, want fijnstof kan een luchtdichte woning niet meer binnenkomen. Heeft u advies nodig, of wilt heeft u vragen over hoe kozijnen luchtdicht bouwen? Neem dan gerust contact met ons, wij vertellen u graag meer.Bekijk alle producten

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen