Inloggen

Flexpur

Flexpur

Zoekt u een bedrijf dat hoogwaardige bevestigingsmaterialen zoals flexpur verkoopt? In dat geval kunt u bij Multifast terecht. Wij verkopen heel waaier van verschillende soorten producten waarmee u luchtdicht kunt bouwen. In onze webshop hebben we alle producten overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën. Flexpur is meer bekend op de naam purschuim en is een gemakkelijk aan te brengen schuimsoort om snel en effectief luchtdicht te isoleren. Sterker nog, Flexpur behoort tot één van de meest effectieve methodes om een woning of pand luchtdicht te krijgen. Bestel daarom uw Flexpur in onze webshop, dan weet u zeker dat u hoogwaardig en professioneel materiaal in huis haalt.

Flexpur kopen

Bij luchtdicht bouwen worden ongewenste kieren en naden gedicht. Ongecontroleerde luchtstromen kunnen op die manier voorkomen worden. Flexpur speelt hier een belangrijke rol in, omdat kieren en naden snel te dichten zijn. Zowel in bestaande gebouwen als in nieuwbouw. Flexpur droogt overigens erg snel en is bestand tegen tal van (vloeibare) stoffen, zoals olie, benzine en oplosmiddelen. Door Flexpur te kopen haalt u het beste in huis op het gebied van luchtdicht bouwen. Neem een kijkje in onze webshop en laat uw Flexpur snel leveren.

Flexpur bestellen

Luchtdicht bouwen is om meerdere redenen relevant. In de eerste plaats draagt de constructie dan bij aan een meer duurzame samenleving. De warmte wordt vastgehouden en u verliest geen onnodige warmte. Daardoor besparen mensen op de energierekening en tegelijkertijd is het duurzaam. Flexpur kan hier een belangrijke rol in spelen. Hiermee krijgt u nissen, gaten en kieren snel luchtdicht. Flexpur bestellen gaat snel en gemakkelijk in onze webshop, wij leveren de volgende dag al. Ontbreekt in uw organisatie nog kennis over luchtdicht bouwen? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor advies of begeleiding.Bekijk alle producten

Meer informatie over onze producten of diensten?

Neem contact met ons op

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen