Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Handgereedschap

Handgereedschap groothandel

U bent op zoek naar een handgereedschap groothandel met een divers assortiment en producten tegen betaalbare prijzen? Van de hamer tot de werkbank, al uw handgereedschap vindt u in de online groothandel van Multifast. We zijn specialist in professioneel kwaliteitshandgereedschap en zijn dit al sinds 1985. Al meer dan 30 jaar helpen we de ondernemer met een betaalbaar en actueel totaalaanbod. Van schroefgereedschap tot handgereedschap, onze productexperts helpen u graag verder met de juiste keuze. Betaal daarbij lagere prijzen dan bij andere aanbieders. Vanwege de inkoopvoordelen die wij hebben opgebouwd in onze dertig jaar aan activiteiten betaalt u ook minder voor uw producten. Welkom in de meest voordelige handgereedschap groothandel van Nederland. 

» Bent u overtuigd geraakt en wilt u snel verder kijken in onze collectie? Kijk dan verder op onze website en geniet van onze totaaloplossing.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Een hoge productkennis en lage prijzen, maar te allen tijden wel tegen een no-nonsense aanpak? Multifast is graag uw vaste partner voor handgereedschappen. Of het nu gaat om verbouwen of renoveren, opbouwen of afbreken, binnen of buiten; al uw bouwproducten bestelt u eenvoudig in onze handgereedschap groothandel. Dit betreffen zowel benodigdheden voor het binnenwerk als het materiaal voor de outdoor werkzaamheden. Reken daarbij op duidelijke informatie en aantrekkelijke voorwaarden. Bestellen voor 14:00 is een levering op de volgende werkdag en bestellingen boven de € 100 krijgt u gratis geleverd. Simpel, duidelijk en overzichtelijk.