Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

        Let op: wij zijn gesloten van 2 t/m 9 Augustus

Stelwiggen

Stelwiggen

Stelwiggen kopen

  • Voor universele toepassingen in de bouw, zoals het stellen van kozijnen en tegelwerk.
  • Kleur = model: Handig in gebruik.
  • Spijkerbaar.
  • Hoogwaardig kunststof (polystyreen).

» Kiest u voor een zekere oplossing? Koop uw bouwproducten dan bij Multifast. Goedkoper dan andere aanbieders en met meer dan 30 jaar aan ervaring. 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Functioneel en handig

Uw stelwiggen online aanschaffen en daardoor profiteren van lagere prijzen? Stelwiggen hebben als functie om meubelen die scheef, of niet waterpas staan, recht te zetten. Corrigeren en perfectioneren. Stelwiggen helpen bij het verhogen van regelwerk en allerhande stelwerkzaamheden en zijn een ideale uitkomst voor het uitrichten en opvullen van constructies alvorens deze definitief te bevestigen. De stelwiggen van Multifast zijn ook handig bij het stellen van machines en andere voorwerpen. Stelwiggen komen altijd van pas. Al is het maar om een kast gemakkelijk rechtop te krijgen. Dit geldt uiteraard ook voor het stellen van andere elementen zoals vloeren, keukens, kozijnen en spouwen.

Van bevestigingsmaterialen tot verspanend gereedschap

De producten die we in onze webshop hebben opgenomen zijn niet zonder reden geselecteerd. Onze product experts beschikken over meer dan 30 jaar aan ervaring en herkennen kwaliteit daarom als geen ander. Onze collectie staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij het bestellen kunt u daarnaast rekenen op vergaande deskundigheid, een snelle levering, en een gratis bezorging als uw bestelbedrag boven de 100 euro ligt. Meteen beginnen? Als uw order voor 14:00 beschikt u de volgende werkdag al over uw order. Kijk daarom snel verder en begin met het selecteren van de door u gewenste producten. Bij vragen of suggesties kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier of telefoonnummer.