Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Installatiemateriaal

Installatiemateriaal

Installatiemateriaal groothandel

Betaalbare installatiemateriaal groothandel?

Van kabel- en pijpbevestigingen tot zekeringen en alles wat daar tussen ligt; welkom bij de meest voordelige installatiemateriaal groothandel van Nederland. Multifast is graag uw online partner in installatiemateriaal. Dankzij de oplossingen van Multifast verloopt uw klus vlekkeloos en bereikt u sneller het gewenste eindresultaat. In onze groothandel vindt u diverse topmerken die zorgen voor meer veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit. Veiligheid en kwaliteit vanwege onze zorgvuldige productselectie en flexibiliteit op zowel tijdsintensief vlak als in financieel opzicht. We gaan al sinds 1985 mee en bieden daarom vergaande expertise en lagere prijzen, die we dankzij onze inkoopvoordelen hebben weten op te bouwen. 

» Goedkoper inkopen bij een betrouwbare installatiemateriaal groothandel? Bekijk onze lage prijzen in onze webshop  of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Sneller het gewenste resultaat

Bij Multifast denken we altijd mee met de klant. De klant als spil van onze organisatie. In 1985 zijn we begonnen als een lokale groothandel en nu ruim 30 jaar later, zijn we een belangrijke installatiemateriaal groothandel in Nederland. Dé groothandel in technische installatiematerialen voor bouw, installatie en industrie. Vertrouw daarom op lage prijzen en een hoge productkennis. Onze online activiteiten zorgen er inmiddels voor dat u ook online kunt winkelen in een overzichtelijke en eenvoudige webwinkel. Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende voorwaarden, zoals een levering op de volgende werkdag wanneer uw producten voor 14:00 bestelt zijn, en een gratis bezorging als uw bestelbedrag boven de 100 euro ligt.