Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Vlonderschroeven

Vlonderschroeven

Multifast tuinhout en vlonderschroeven

Al vanaf 1985 bedienen wij aannemers- en timmerbedrijven, installateurs, loodgieters, kunststof kozijnen dealers en meer. Bijna alle artikelen zijn op voorraad leverbaar dus gegarandeerd snelle levering. Voor 14.00 besteld, morgen al geleverd! Bovendien verzenden we uw bestellingen vanaf €100 geheel gratis.

Bij Multifast vindt u het beste assortiment tuinhout en vlonderschroeven voor professionals in een goede prijs / kwaliteit verhouding. 

Downloads en verdere informatie: 

Voor ondernemers die de beste vlonderschroeven wensen

Streeft u voor uw bouwprojecten alleen naar de beste vlonderschroeven? De tuin wordt namelijk steeds meer gezien als een verlengstuk van de woonomgeving. We hechten dan ook steeds meer waarde aan de tuin en vinden er de rustgevende momenten. Even genieten van de rust en even tot onszelf te komen. Met een vlonder wordt dit huiselijke gevoel alleen maar versterkt. Vanwege het groeiende belang naar een mooie tuin, streeft u alleen naar vlonderschroeven van de beste kwaliteit. Kwaliteit dat herkend wordt door het vereenvoudigde schroef gemak. Maak het uzelf makkelijker en ga voor de schroeven van Multifast.

De RVS vlonderschroeven van Multifast

Met de handige RVS vlonderschroeven schroeft u eenvoudig en zonder voorboren al uw vlonderplanken. De relatief kleine cilinderknop verzinkt zich eenvoudig in het hout waardoor er geen sprake is van eventuele splijtvorming. Voor een stijlvol karakter van uw vlonders zijn deze schroeven een uitstekend hulpmiddel. De vlonderschroeven zijn bovendien gemakkelijk aan te brengen waardoor voorboren niet nodig is. In onze overzichtelijke webwinkel kunt u de vlonderschroef kiezen die aansluit op uw voorkeuren. Alle schroeven zijn netjes voorzien van uitgebreide productinformatie, zoals de specifieke afmetingen en mogelijke toepassingen.

 

» Snel beginnen met het uitzoeken van uw schroeven? Bestel uw producten voor 14:00 en u krijgt ze de volgende dag al binnen. Bij een totaalbedrag van €100 betaalt u geen bezorgkosten.