Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

        Let op: wij zijn gesloten van 2 t/m 9 Augustus

Afstandschroeven

Afstandschroeven

Afstandschroeven kopen

  • Voor bevestiging van latten e.d. op een niet vlakke ondergrond.
  • Nauwkeurig afstellen van de afstand tussen 2 elementen.
  • Electrolytisch verzinkt.
  • TORX kruisindruk (T25).
  • In steen en beton gebruiken in combinatie met nylon plug Ø8 mm.
  • Het te monteren element voorboren met boor Ø8 mm.
  • Voor bepaling van de afmeting:
  • Lengte schroef= afstand+ 60 á 70 mm.

 » Kiest u voor gemak en een zekere oplossing? Schaf dan uw afstandschroeven aan in de webshop van Multifast. We zien uw bestelling of vraag graag tegemoet.

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor een optimale positionering en uitlijning

Met de afstandsschroeven van Multifast gaat u voor een flexibele positionering en uitlijning van verschillende houten bevestigingen. De afstandschroef is onder meer geschikt voor het bevestigen van deur- en raamkozijnen, plafonds en isolatiemateriaal. Daarnaast kan de afstandschroef worden gebruikt voor het probleemloos vastzetten en stellen van keukens. Het grote voordeel van onze afstandschroeven is dat u geen plug nodig heeft, u kunt de schroef direct in hout of steen monteren. De afstandschroeven van Multifast zijn eenvoudig in hun gebruik en in te zetten voor diverse toepassingen als raamkozijnen, deurkozijnen, rachelwerk, bekledingen en onderconstructies van hout en metaal. 

De meest complete online bouwwinkel

Voor een ruim assortiment aan afstandschroeven bezoekt u de overzichtelijke webshop van Multifast, uw partner in bouwproducten. We zorgen hierbij te allen tijden voor een uitstekende service en beantwoorden graag al uw vragen over afstandschroeven of andere producten. Wilt u eerst meer weten of nog meer inspiratie opdoen? Al onze producten zijn voorzien van aanvullende productinformatie en ook onze ervaren productexperts helpen u graag verder. Reken daarnaast op andere gemakken zoals een snelle levering en een gratis bezorging bij bestellingen die hoger liggen dan 100 euro. Ons assortiment is altijd actueel en voorzien van de meest moderne producten van dit moment. Uw volgende bouwklus begint bij Multifast.