Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

        Let op: wij zijn gesloten van 2 t/m 9 Augustus

Spanhulzen

Spanhulzen

  • Voor een snelle en eenvoudige bevestiging van latten en klossen op een vlakke ondergrond.
  • Vervaardigd uit verenstaal.
  • Verzinkt.

 

» Bespaart u ook op uw spanhulzen door online te bestellen? Onze webwinkel is altijd geopend. Neem daarom snel een kijkje en stel ons gerust al uw vragen. 

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Spanhulzen kopen

Razendsnelle montages dankzij onze spanhulzen

Kiest u voor een snelle en praktische montage? Dan mogen spanhulzen niet ontbreken in uw voorraad. Het voordeel van de populaire spanhuls is dat deze een snelle montage eenvoudig mogelijk maakt, als een soort van slagplug. De spanhuls is daarmee een universeel bevestigingsmiddel in de bouwsector. Om klampen, rachels en regelwerk op beton te bevestigen kiest u voor de spanhulzen van Multifast. Daarbij kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en vergaande inkoopvoordelen. De inkoopvoordelen die we sinds 1985 hebben opgebouwd rekenen we weer door naar u, de klant. Profiteer met ons mee.

De juiste maat vindt u bij Multifast

De spanhuls is dankzij zijn eenvoud enorm populair in de bouwwereld. Er bestaat geen makkelijkere manier om bijvoorbeeld hout aan een betonnen vloer te bevestigen. Maar voor elke bouwklus is wel een ander formaat nodig. Waar u ook naar op zoek bent, bij Multifast vindt u altijd de juiste maat. Naast onze spanhulzen helpen we u ook graag met andere producten als boren, schuurmaterialen, vlonders en stalen nagels. We helpen u graag op weg tijdens elk bouwproject en zorgen daarom voor een breed aanbod. Voor een totaaloplossing kiest u voor Multifast. Geniet daarbij niet alleen van lagere prijzen, maar reken daarnaast op snelle leveringen en gratis verzendingen wanneer uw bestelling hoger ligt dan 100 euro.