Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

        Let op: wij zijn gesloten van 2 t/m 9 Augustus

Slagpluggen

Slagpluggen

Slagpluggen kopen

  • Geschikt voor bevestiging in beton en massieve steensoorten.
  • Bestand tegen weersinvloeden, verrotting en veroudering.
  • Dé slagplug die ook direct geschroefd kan worden.
  • Voorzien van draaiblokkering.
  • Voorgemonteerd met nagelschroef, geelverzinkt, Pozidriv kruiskop.

» Wilt u een snelle en goedkope oplossing voor uw slagpluggen? Bezoek dan onze specifieke productpagina’s en bestel uw producten eenvoudig online. 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De slagplug: een specifieke plug

Heeft u slagpluggen nodig voor uw volgende bouwklus? De slagplug is uitsluitend te gebruiken voor de 'doorsteekmontage' en daarmee een even handige als specifieke plug. U boort door het te bevestigen materiaal namelijk direct in de muur. De slagpluggen van Multifast zijn onder meer geschikt voor de bevestiging van houten regels, plinten en lichte kozijnen. We leveren deze handige slagpluggen voor het bevestigen van schroeven in harde oppervlakken, zoals bijvoorbeeld betonnen muren. Dit doen we allemaal tegen de laagste tarieven. Omdat we al sinds 1985 meegaan kunnen we genieten van inkoopvoordelen. U als ondernemer profiteert hier vervolgens van door minder te betalen dan bij andere aanbieders.

Voor de kritische vakman

Naast een lagere inkoopprijs wilt u gebruik maken van een plug die voor een stevige basis zorgt en bovendien lang meegaat. De productkenners van Multifast verstaan hun vak en hebben het assortiment dan ook met vergaande zorg samengesteld. Hierdoor kunt u kiezen uit de beste producten op de Nederlandse markt. Multifast richt zich speciaal op zelfstandige ondernemers, waardoor u kunt rekenen op een persoonlijke en no-nonsense aanpak. Dankzij onze online webshop probeert u naast de lage prijzen ook van een snelle levering. Als u voor 14:00 bestelt heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Ga voor vakmanschap en kies voor Multifast.