Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Pluggen

Pluggen

Pluggen

Geavanceerde pluggen in alle soorten en maten

Bent u op zoek naar hoogwaardige pluggen? Schaf uw pluggen online aan en begin meteen met besparen. Het assortiment van Multifast is met vergaande zorg samengesteld voor u, de ondernemer in de bouwsector. U wilt als ondernemer kunnen rekenen op duurzame producten, gericht advies en lage prijzen. Dankzij onze vergaande productkennis en inkoopvoordelen zijn we in staat om op al deze fronten aan uw behoeften te voldoen. Laat u daarom gericht informeren over het gebruik van de juiste plug. Afhankelijk van de toepassing, het bouwmateriaal, kleuren en overige criteria zorgen we graag voor de best passende oplossing. Zorgeloos ondernemen begint bij Multifast.

Voor een naadloos eindresultaat


Met dank aan het gevarieerde en actuele aanbod van Multifast kunt u allerlei soorten pluggen eenvoudig online aanschaffen. En wel tegen eerlijke prijzen. Kies uit verschillende producten zoals kozijnpluggen, messingpluggen, maar ga bijvoorbeeld ook voor de veelgebruikte universele pluggen. Dankzij de uiteenlopende mogelijkheden vindt u voor elke bouwklus de juiste plug. In onze webwinkel vindt u al onze producten op overzichtelijke wijze gecategoriseerd. Hadden we al gezegd dat we met de ondernemer proberen mee te denken? Voor 14:00 bestellen betekent namelijk dat u de volgende werkdag al kunt beschikken over uw aankoop. En bij een bedrag vanaf €100 nemen wij de verzendkosten voor rekening.

» Weet u al welke plug u nodig heeft? Bestel uw producten in de online shop van Multifast. Heeft u gericht advies nodig? Leg dan al uw vragen neer bij ons enthousiaste team.