Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

        Let op: wij zijn gesloten van 2 t/m 9 Augustus

Doorsteekankers

Doorsteekankers

  • Speciaal ontworpen voor seriemontage in beton, massieve steen (max. M8) en harde natuursteen. 
  • Geschikt voor gebruik in niet gescheurd beton C20/25.
  • Uitvoering: verzinkt 

 

» Wilt u vanaf nu beginnen met besparen op uw doorsteekankers? Bestel uw bouwproducten dan online en geniet van onze inkoopvoordelen. 

Uitstekende doorsteekankers voor elke bouwklus

U wilt voor een adequate oplossing van uw bouwprojecten gebruik kunnen maken van betrouwbare doorsteekankers. Doorsteekankers die langdurig meegaan en tegen zo laag mogelijke prijzen kunnen worden ingekocht. Multifast deelt u daarom graag mee dat we onze inkoopvoordelen doorrekenen naar onze klanten. Dankzij meer dan 30 jaar aan ervaring in de bouwmarkt zijn we in staat om goedkoper in te kopen dan menig ander Nederlands aanbieder. Deze inkoopvoordelen resulteren weer in lagere prijzen voor u. Dankzij onze online webwinkel profiteert u bovendien dubbelop. Inkopen wordt nu nog eenvoudiger voor u gemaakt. We heten u daarom van harte welkom in onze webshop.

Kiezen uit voordelige doorsteekankers?

Kies voor kwaliteit en reken daarbij toch op lagere prijzen dan bij andere aanbieders. Onze webwinkel is voorzien van actuele producten en handige productinformatie. Daarnaast kunt u ook vertrouwen op andere gemakken als een prettige dienstverlening en een hoge deskundigheid. Bestellen voor 14:00 betekent bij ons dat u de volgende dag al kunt beschikken over uw bestelling. Als het aankoopbedrag hiervan hoger is dan 100 euro dan zorgen we er ook nog eens voor dat uw producten gratis worden geleverd. Voordelig, betrouwbaar en eenvoudig! We nodigen u uit om snel verder te kijken op de specifieke productpagina’s of om contact met ons op te nemen bij eventuele vragen.