Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

        Let op: wij zijn gesloten van 2 t/m 9 Augustus

Betonschroefanker

Betonschroefanker

Geschikt voor middelzware belastbare bevestigingen in o.a. gescheurd en niet gescheurd beton, kalkzandsteen, baksteen etc. 

  • Te installeren met kleinere afstanden en dichter bij de rand, doordat er geen krachten worden uitgeoefend op het basismateriaal.
  • Compleet te verwijderen, ideaal voor tijdelijke bevestigingen.
  • Voorzien van een speciale "Silver Ruspert Coating" waardoor een hoge weerstand tegen corrosie word gewaarborgd.
  • 500-1000 uur zoutsproeitest ondergaan. 

 Downloads en verdere informatie: 

Stevig en duurzaam

Zo stevig als beton. Ook voor uw betonschroefankers gaat u uit van deze belangrijke basisgedachte. Onze betonschroefankers zijn uitermate geschikt voor middelzware belastbare bevestigingen in onder meer gescheurd en niet gescheurd beton, kalkzandsteen en baksteen. Bij Multifast kunt u niet alleen rekenen op stevige en duurzame producten, maar ook op stevige voordelen - in de vorm van lagere inkoopprijzen en een hogere expertise. We zorgen al sinds 1985 voor hoogwaardige bouwproducten en delen onze expertise en inkoopvoordelen graag met u. Neem daarom snel een kijkje in onze overzichtelijke webwinkel en begin met besparen. 

Uw vaste bouwpartner

In onze 30 jaar aan activiteiten in de bouwsector zijn we uitgegroeid tot de vaste partner van veel bouwbedrijven. We hopen ook uw vaste leverancier te worden. Geniet van onze productexpertise en reken daarbij op een kritische blik en eerlijk advies. We zorgen graag dat u bespaart op zowel financieel als planmatig gebied en zorgen daarom voor een overzichtelijke webshop met betaalbare en kwalitatief uitstekende bouwproducten. Wilt u gericht geadviseerd worden over onze producten en toepassingsmogelijkheden? Neem dan contact op met ons enthousiaste team of neem een kijkje op de productpagina’s. Plaatst u een bestelling voor 14:00? Dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag binnen. Bij bedragen hoger dan 100 euro zorgen we er ook nog eens voor dat u niets betaalt voor de verzending.