Bel +31(0)72-5745880

Welkom bij Multifast Holland b.v.

Ankers en zwaarlast bevestigingen

Ankers en zwaarlast bevestigingen

Bespaar op de aanschaf van uw ankers


U wilt uw ankers aanschaffen, maar daarbij kunnen rekenen op duurzame producten en lagere prijzen? Multifast maakt het mogelijk in een complete online bouwwinkel. Dankzij onze 30 jaar aan ervaring zijn we in staat om de beste producten aan te bieden tegen de laagste prijzen. We zijn er namelijk voor u, de ondernemer in de bouwsector. Daarom kunt u rekenen op een no-nonsense mentaliteit en een duidelijke communicatie. Reken daarbij op vergaande kennis over onze producten en diens toepassingsmogelijkheden. Ondernemen in de bouwsector wordt nu nog eenvoudiger gemaakt door de uitgebreide bouwwinkel van Multifast. Al sinds 1985 een begrip in de Nederlandse bouwsector.

Meer inspiratie opdoen?

Al onze ankers worden met vergaande zorg geselecteerd door een ervaren team aan bouwexperts. Hierdoor kunt u rekenen op een assortiment dat even betrouwbaar als duurzaam is. En dat tegen lagere prijzen dan bij andere aanbieders. Houd daarom altijd onze webwinkel in de gaten voor nieuwe aanwinsten en aantrekkelijke aanbiedingen. Ook voor andere hulpmaterialen als afstandschroeven, betonschroeven en doorsteekankers kunt u kiezen uit vele producten. Bestelt u voor 14:00? Dan heeft u uw ankers de volgende werkdag binnen. Als de bestelling hoger ligt dan 100 euro dan zorgen we er bovendien voor dat de bestelling gratis wordt geleverd. Meteen bestellen? Klik dan op het door u gewenste product.

 » Wilt u genieten van flinke prijsvoordelen door uw ankers online te bestellen? Selecteer dan uw bestelling in onze webshop en begin meteen met besparen.